Kontakt

Hvis du overvejer at flytte på krisecenter, eller er i tvivl om, hvorvidt du er udsat for vold, så er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 70 30 58 00. Du kan også sende os en mail på: info@osterkc.dk, så vender vi tilbage til dig, når det passer dig.

Vi ved, at det kan være svært at tale om. Det kan være svært at række ud, både fordi du kan være i tvivl om, hvad du er udsat for, og måske også fordi din telefon, mail og lignende bliver overvåget. Vi kontakter dig kun, hvis du er sikker på at kunne kommunikere, uden at det fører til yderligere problemer for dig.

Der er også andre, du kan henvende dig til, hvis du har brug for at snakke med nogen. Du kan fx henvende dig til Lev Uden Vold, der har en døgnåben national hotline på Tlf. 1888.

Du skal huske på, at du er ikke alene. Der er desværre mange andre, der har det som dig. Vi ved, at du kan forandre din situation, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Vold mod kvinder og børn er et globalt ligestillingsproblem og udtryk for et generelt ligestillingsproblem mellem mænd og kvinder.

Vi ved, at mænd også udsættes for vold, og der er krisecentre for mænd, som du kan finde mere information om her.

RÆK UD – DER ER HJÆLP OG STØTTE.
DU ER IKKE ALENE.

Forlad siden